CE AR TREBUI SĂ şTII DESPRE CLASELE DE GROUP FITNESS DE LA 4MOVING

sep 2022

Ce ar trebui să ştii despre clasele de group fitness de la 4Moving

Dacă ai vizitat website-ul 4Moving sau deschis aplicaţia UPFit ai văzut că poţi să participi la mai multe clase de group fitness şi probabil te întrebi dacă merită să le încerci şi dacă o să te ajute să îţi atingi ţelurile fitness. Pentru a decide dacă o clasă de group fitness este potrivită pentru nevoile tale trebuie să identifici care este momentul din zi când preferi să te antrenezi, ce fel de exerciţii îţi plac şi dacă sala noastră 4Moving Club este într-o zonă din Craiova care îţi este accesibilă.

Clasele de group fitness sunt o opţiune ideală pentru persoanele care au nevoie de ajutor să rămână motivate, îşi creeze o rutină, sau au nevoie de îndrumare în călătoria lor fitness. Clasele noastre de fitness sunt susţinute de instructori acreditaţi şi certificaţi, cu experienţă în domeniu, deci o să ai parte de toată îndrumarea şi corecţiile necesare pentru a te antrena eficient şi fără să te răneşti.

 

Ce este o clasă de group fitness

Clasele de group fitness sunt programe de exerciţii destinate grupurilor, susţinute de un instructor certificat. La 4Moving oferim următoarele tipuri de clase de fitness

 • Step
 • Abdomen şi Fesieri
 • Steel Training
 • Kickboxing
 • Sparing
 • Funcţional
 • Yoga
 • Pilates
 • Rebound
 • Kangoo Jumps
 • Cardio Dance
 • Intervals
 • Cardio Hit
 • Cycling
 • TRX
 • Tabata H.I.I.T
 • Circuit
 • Rebound Extreme Circuit

Cine poate să participe la o clasă de group fitness

Oricine vrea să participe la activităţi de fitness poate să se înscrie la clasele noastre de grup. Pe website-ul oficial 4Moving şi în aplicaţia UPFit o să găseşti programul claselor, numele intrstuctorului care le susţine, nivelul antrenamentului şi detalii despre acesta, pentru a te ajuta să te decizi dacă este potrivit pentru tine.

Care sunt beneficiile antrenamentelor de tip group fitness

Poţi să ai parte de diverse beneficii dacă participi la una din clasele de fitness pe care 4Moving le organizează.

Clasele de fitness te ajută să socializezi

O clasă de fitness de tip grup este oportunitatea perfectă de socializare deoarece o să te simţi confortabil să vorbeşti cu alte persoane care împărtăşesc acelaşi ţel pasiune pentru fitness ca tine şi care se susţin unele pe altele pentru a progresa împreună. Dacă eşti începător probabil că îţi este teamă să mergi la sală pentru că nu ştii cum să îţi creezi un antrenament, cum să foloseşti echipamentele, sau cum că execuţi exerciţiile corect. Clasele de group fitness sunt create pentru a te ajuta să îţi depăşeşti aceste temeri.

Clasele de fitness sunt susţinute la ore accesibile tuturor şi te ajută să îţi creezi un program de mişcare

Studiile arată că dacă practici fitness de minim 3 ori pe saptămână îţi poţi îmbunătăţii sănătatea socială, mentală şi fizică. Dacă te hotărăşti să participi la o clasă de fitness de tip grup la clubul 4Moving dedici o parte din timpul tău pentru a te antrena şi avea grija de sănătatea ta. Asta înseamnă că vei ştii mereu când să îţi eliberezi programul pentru sport. De asemenea instructorii noştrii de grup au grijă să execuţi mişcările corect şi te vor învăţa cum să le adaptezi nivelului tău de fitness.

Clasele de fitness de tip grup te ajută să stai motivat

Antrenementele în grup sunt un mod excepţional de a te motiva să fii mai activ. Instructorii de fitness spun că de-a lungul anilor au observat că acest tip de antrenamente fitness sunt similare activităţilor sociale de grup care generează competiţie în rândul participanţilor, motivându-i să îşi îmbunătăţească performanţa.

Clasele de fitness de tip grup îţi cresc încrederea în tine

Aşa cum am menţionat mai sus, dacă nu ai mai avut abonament la o sală de fitness până acum îţi este probabil teama să mergi la o clasă sau chiar să te antrenezi în sală pentru că nu ai încredere în aptitudinile tale fizice şi cunoştinţele tale în domeniu. De aceea o clasă de fitness este perfectă pentru tine pentru că te ajută să înveţi cum să execuţi exerciţiile într-un mod corect, cum să-ţi structurezi un antrenament şi îţi oferă susţinerea şi motivaţia necesară să continui să vii la sală şi să îţi îmbunătăţeşti condiţia fizică.

Clasele de fitness de tip grup sunt distractive

Dacă nu eşti hotărât dacă să participi la o clasă de fitness dupa ce ai citit rândurile de mai sus, poate că o să te convingă faptul că toate clasele noastre de fitness sunt extrem de distractive. De la ţopăit pe ghete la Kangoo Jumps, pe sărit pe trambulină la Rebound şi executat mişcări de kickboxing pe ritmuri de muzică la Funcţional, fiecare antrenament o să îţi aducă zămbetul pe buze la final, chiar dacă (nu o să te minţim) unele dintre antrenamente s-ar putea să te lase fără suflare uneori.

Te aşteptăm la 4Moving să ne antrenăm împreună!

Move to Improve!