4 Moving - numărul 1 în fitness în Craiova!
Dorința noastră şi în acelaşi timp angajamentul nostru pe termen mediu şi lung este de a aduce schimbarea în stilul de viaţă al clienţilor care apelează la serviciile noastre, de a-i îndruma cum să obţină rezultatele la care acum doar speră, într-un timp cât mai scurt, însă adoptând un stil de viaţă din care nu are voie să lipsească mişcarea.

La 4Moving ai parte de o experiență fit completă
Programele diverse pe care le găsești la sălile de fitness 4Moving, echipa formată din instructori autorizaţi de Ministerul Tineretului și Sportului, aparatura performantă, spaţiul generos și ambientul plăcut reprezintă garanţia că doar la noi poți să găsești toate elementele de care ai nevoie pentru a obţine rezultatele dorite, pentru a te relaxa, pentru a-ți crea o stare de bine, pentru a face mişcare în cele mai benefice şi plăcute condiţii.

SCURT ISTORIC

Primul club de fitness

 

În iarna anului 2013 am deschis primul nostru club de fitness, sub numele Jump Gym. Imediat am devenit cea mai îndrăgita sală de fitness din Craiova, iar numărul de membri a început să crească fulminant. 
Metal Lemn - al doilea club de fitness

 

Deoarece primul nostru club a avut un succes atât de mare printre iubitorii de mișcare din Craiova, am decis să deschidem a doua sală de fitness, tot sub numele Jump Gym. De aceasta dată am ales un spațiu în incinta Metal Lemn, unde aveam să inaugurăm cea mai mare sală de fitness din Craiova.
4Moving - Move to improve

 

Anul 2018 a început cu o nouă imagine pentru cluburile noastre de fitness. Astfel, Jump Gym a devenit 4Moving, numărul 1 în fitness în Craiova.
Electroputere Parc, cel mai nou club 4Moving

Un nou brand merită și o locație nouă. Așa că am inaugurat al treilea club de fitness 4Moving din Craiova, și anume Electroputere Parc. Noua sală de fitness are peste 1.000 de metri pătrați, aparatură de ultima generație, clase de Group Fitness cool, studio de cycling și o mulțime de alte facilități moderne.

DE CE 4MOVING

ECHIPAMENTE MODERNE

Toate sălile noastre de fitness sunt dotate cu aparate de ultimă generație, pentru orice tip de antrenament.

VARIETATE MARE DE CLASE DE GROUP FITNESS

În fiecare club se organizează diverse clase de Group Fitness cu diferite nivele de dificultate.

INSTRUCTORI PROFESIONIȘTI

Toți antrenorii noștri sunt autorizați de Ministerul Tineretului și Sportului.

ABONAMENTE DEDICATE PROGRAMULUI TĂU

Îți oferim diverse abonamente, astfel încât să-ți poți crea antrenamentele preferate în funcție de programul tău.

CLASE DE SCHWINN CYCLING

Clubul 4Moving are studio de cycling, unde se organizează clase de Schwinn cycling, cel mai eficient program de acest fel.

CEA MAI MARE SALA DE FITNESS DÎN CRAIOVA

4Moving îți pune la dispoziție cea mai mare sala de fitness din Craiova!

GALERIE VIDEO

DEVINO MEMBRU ACUM

Schimbarea în bine începe chiar aici! Intră și tu în comunitatea noastră fit și antrenează-te alături de noi la una dintre cele două săli de fitness din Craiova.

Cumpără rapid și ușor abonamentul dorit plătind online cu cardul bancar.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ONLINE