Servicii de top în cel mai mare club de fitness din Craiova
Pășește în clubul nostru și îți vei da seama ce înseamnă să te antrenezi într-un spațiu modern și să fii întâmpinat de o echipă profesionistă de instructori. Clubul 4Moving îți oferă peste 2.000 de metri pătrați cu aparatură modernă, facilității excelente și cele mai bune clase de Group Fitness din Craiova. Hai și tu să descoperi experiența 4Moving!

PERSONAL TRAINING

Partenerii de nădejde care te ajută să fii activ
Profită din plin de timpul petrecut la sala de fitness, cu ajutorul unui antrenor personal. De la workout-uri create special pentru tine, la impulsul de care ai nevoie pentru a termina acel set de exerciții dificil, instructorii noștri sunt tot timpul gata să te ajute să-ți descoperi motivația și să faci progrese pentru a-ți atinge obiectivele. 

VEZI DETALII

CLASE DE GROUP FITNESS

Antrenamente de grup într-o atmosferă prietenoasă
Clasele de Group Fitness de la 4Moving sunt adevărate experiențe, iar instructorii noștri creează o comunitate deschisă, care te ajută să-ți testezi limitele și să te deconectezi, astfel încât să ai parte de antrenamente eficiente și plăcute. La clubul 4Moving au loc săptămânal diverse clase de Group Fitness cu diferite nivele de dificultate, de la yoga și pilates, la Steel Training.

De ce Group Fitness?

 • clasele de Group Fitness sunt cele mai antrenante
 • exerciții diverse, care nu te plictisesc
 • diferite nivele de dificultate
 • lucrezi cu instructori care te motivează
 • te ajută să te deconectezi mai ușor
 • vezi rezultate rapide și de durată


GYM AREA

Menține-te în formă la sălile de fitness 4Moving.
Cele trei cluburi 4Moving îți pun la dispoziție săli spațioase de fitness cu aparatură de ultimă generație unde te poți antrena în voie. La fiecare club 4Moving din Craiova ai zeci de puncte de lucru în zona de gym, precum și puncte de cardio, astfel încât să ai parte de un antrenament complet de fiecare dată când vii la sală.

De ce să te antrenezi pe cont propriu?

 • îți faci singur programul
 • nu-ți distrage nimeni atenția
 • îți creezi antrenamentele așa cum îți place
 • lucrezi pentru a-ți atinge propriile obiective
 • poți sta oricât la sală

FACILITĂȚI

Facilități diverse pentru o experiență nemaipomenită!
Deoarece vrem ca experiența ta la sala de fitness să fie una cât mai plăcută, își oferim și o serie de facilități menite să te relaxeze și să te binedispună. Astfel, membrii 4Moving au acces la saună umedă și uscată, unde se pot recupera în voie după un antrenament dificil. De asemenea, la cafeneaua noastră poți să te relaxezi și să socializezi cu ceilalți membri ai noștri. Printre cele mai populare servicii 4Moving se numără și accesul la ringul de box și la sala de kickboxing și BJJ, unde te poți antrena cu instructori profesioniști.

PERSONAL TRAINING GROUP

Antrenamente eficiente alături de cei dragi!
Încearcă noile antrenamente de GROUP Personal Training. Motivație și prețuri mai mici alături de un partener de antrenament!

Group PT
Group PT
Group PT
Group PT
Group PT
Group PT

VEZI DETALII

DEVINO MEMBRU ACUM

Schimbarea în bine începe chiar aici! Intră și tu în comunitatea noastră fit și antrenează-te alături de noi la cea mai mare sală de fitness din Craiova.

Cumpără rapid și ușor abonamentul dorit plătind online cu cardul bancar.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ONLINE