Membrii trebuie să respecte întotdeauna Regulamentul Intern de Funcţionare al Four Moving afișat în centrele de fitness și pe site-ul www.4moving.ro, precum şi orice alte reglementări specifice, afişate şi/sau amplasate în diferite zone ale centrelor de fitness 4 Moving (recepţie, săli de antrenament, săli de antrenament de grup, piscină, saună, vestiare etc.).

         (1)     Programul de funcţionare al centrului de fitness Four Moving este de luni până duminica, între orele 08:00 -22.00. Four Moving îşi rezervă dreptul de a modifica oricând programul de funcţionare al centrului de fitness precum şi orele de program ale cursurilor organizate în cadrul centrului de fitness, modificările urmând a fi aduse la cunoştinţa Membrilor în timp util prin afişare la recepţia centrului de fitness sau pe website-ul Four Moving. Membrii trebuie să respecte întocmai programul de funcţionare al centrului de fitness Four Moving.

         (2)     Accesul şi participarea Membrilor la antrenamentele de fitness de grup, organizate de către Four Moving sub conducerea antrenorilor din cadrul centrului de fitness Four Moving se va face numai în limita locurilor disponibile.

         (3)     Membrilor li se interzice utilizarea în cadrul centrului de fitness Four Moving a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum şi orice tip de violenţă fizică şi/sau verbală, atât faţă de ceilalţi Membri sau invitaţi ai acestora cât şi faţă de personalul Four Moving. Membrii care sunt nemulţumiţi de serviciile Four Moving trebuie să anunţe recepţia în acest sens ori să completeze un formular de tip „Feedback”.

         (4)     Membrilor li se interzice utilizarea sălilor aflate în incinta centrului de fitness Four Moving în scopuri comerciale, fără aprobarea prealabilă a Four Moving. Pentru evitarea oricărui dubiu, prin utilizarea sălilor aflate în centrul de fitness Four Moving în scopuri comerciale se înţelege faptul că Membrii nu pot oferi altor Membri sau terţi, contra cost, servicii de antrenament personalizat sau orice alte servicii, cu scop comercial. Antrenorii desemnaţi de Four Moving sunt singurele persoane abilitate să presteze servicii de antrenament personalizat, iar aceste servicii sunt disponibile la un cost suplimentar.

         (5)     În incinta centrului de fitness Four Moving este interzisă publicitatea de orice fel precum şi împărţirea de broşuri sau alte mesaje personale de către Membri.

         (6)     Fumatul şi folosirea tutunului nu sunt permise în incinta centrului de fitness Four Moving. Consumul de băuturi alcoolice, droguri, medicamente sau consumul şi/sau comercializarea oricăror substanţe ilegale de către Membri este strict interzis în incinta centrului de fitness. Membrii convin să nu utilizeze centrul de fitness şi să nu întreprindă nicio activitate dacă sunt sub influenţa drogurilor, băuturilor alcoolice sau a medicamentelor care pot afecta capacitatea Membrului de a folosi echipamentele.

         (7)     Membrii nu au acces în locaţiile din cadrul centrului de fitness care sunt destinate exclusiv personalului Four Moving.

         (8)     Este strict interzis accesul in incinta centrului de fitness Four Moving cu animale.

         (9)     Pe perioada în care Membrul se va află în interiorul centrului de fitness Four Moving, Cardul de Membru al acestuia va fi păstrat la recepţia centrului de fitness. În baza prezentării Cardului de Membru la recepţia centrului de fitness Four Moving, Membrul va primi o cheie de vestiar, care trebuie returnata la recepţie de către Membru la momentul plecării sale din centrul de fitness. În cazul în care Membrul nu restituie la plecare cheia de la vestiar, acesta va trebui să achite Four Moving suma de 10 Ron, cu titlu de taxă de înlocuire.

         (10)   Vestiarul şi cheia de la vestiar pot fi utilizate de către Membri numai pe parcursul unei singure intrări în incinta centrului de fitness. Membrii nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale în vestiarele centrului de fitness. Membrii îşi pot păstra toate obiectele personale închise în vestiarele aflate în incinta centrului de fitness, doar pe perioada cat folosesc serviciile centrului de fitness. Obiectele de valoare pot fi lasate la receptia centrului de fitness.

         (11) Este strict interzisă expunerea părţilor intime ale corpului de către Membri sau de către invitaţii acestora, în sălile de antrenament.

         (12)   Membrii sunt obligaţi să poarte echipament sportiv adecvat pe tot parcursul antrenamentului, respectiv trening, tricou, pantaloni scurţi şi pantofi de sport adecvaţi sălilor de antrenament. Este interzisă intrarea Membrilor şi/sau invitaţilor acestora în sălile de antrenament, cu pantofi de stradă sau papuci. Folosirea prosoapelor este obligatorie în timpul utilizarii aparatelor.

         (13)   Membrii vor pune la locul special destinat, din cadrul sălii de antrenament, toate greutăţile precum şi orice alte echipamente utilizate în cadrul antrenamentului, la încheierea fiecărei şedinţe de antrenament. În scopul menţinerii unui grad înalt de igienă, toţi Membrii trebuie să folosească, în timpul antrenamentului, prosoapele din dotare şi să depoziteze orice deşeuri în spaţiile special amenajate în acest scop în interiorul centrului de fitness.

         (14)   Din motive de securitate, este strict interzisă deţinerea de către Membri sau de către invitaţii acestora a oricăror arme, în incinta centrului de fitness Four Moving, inclusiv, dar fără a se limita la pistoale cu gloanţe, pistoale cu gaz, spray-uri paralizante sau electroşocuri.

         (15)   Comercializarea şi/sau consumul băuturilor alcoolice, al substanţelor narcotice şi/sau alte substanţe halucinogene este strict interzisă în incinta centrului de fitness Four Moving.

         (16)   Four Moving nu va fi responsabilă pentru eventualele accidentări suferite de copiii minori ai Membrilor în interiorul centrului de fitness.

         (17)   Constituie încălcări ale Regulamentului Intern de Funcţionare următoarele acţiuni sau omisiuni: nerespectarea orelor de program,  efectuarea altor servicii decat cele prevazute in cadrul tipului de abonament platit, folosirea unui limbaj neadecvat, ofensator, fumatul în incinta centrului de fitness, antrenamentul efectuat cu un antrenor care nu este angajat/colaborator al Four Moving, comercializarea şi/sau afişarea în incinta centrului de fitness a broşurilor sau orice alte mesaje personale, comportamentul neadecvat, violenţa fizică sau verbală vis-a-vis de un alt Membru, invitat al unui Membru sau angajat/colaborator al Four Moving nerespectarea regulilor referitoare la igienă şi curăţenie în incinta centrului de fitness Four Moving, folosirea în mod necorespunzător a echipamentelor de antrenament, expunerea părţilor intime ale corpului în incinta sălilor de antrenament, precum şi orice alte acţiuni care sunt calificate drept încălcări ale Abonamentului de către managementul Four Moving.

         (18)     Acces-ul la clasele de grup se face pe baza de programare. În cazul în care Membrul s-a programat de 3 ori în decursul unei luni şi nu a respectat programarea sau nu a anulat-o la  timp, acesta işi va pierde dreptul de a mai face programări, timp de 30 zile calendaristice, începand de la data ultimei programari. În această situaţie, accesul va fi disponibil la sala de fitness sau la clasele de grup cu locuri disponibile. Programările se pot anula cu minim 2 ore înainte de a începe clasa de grup.

         (19)   În cazul în care Membrul a săvârşit vreuna dintre faptele menţionate la alin. (17) de mai sus, Four Moving va avea dreptul de a suspenda Abonamentul acestuia, cu interzicerea accesului Membrului în incinta centrului de fitness, pentru o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 luni şi, în funcţie de natura şi/sau gravitatea respectivei încălcări, de a rezilia Abonamentul fără intervenţia instanţei de judecată şi fără vreo altă formalitate prealabilă şi de a interzice în totalitate accesul în spaţiile deţinute de S.C. Four Moving S.R.L., caz în care preţul Abonamentului sau orice parte a acestuia va fi reţinut de către Four Moving cu titlul de daune prestabilite.

         (19)   Constituie încălcări grave ale prezentului Regulament Intern de Funcţionare următoarele acţiuni sau omisiuni: vânzarea neautorizată a Abonamentelor şi a Cardurilor de Membru de către alte persoane decât cele autorizate de către Four Moving, distribuţia şi/sau consumul băuturilor alcoolice, al drogurilor, medicamentelor sau altor substanţe ilegale, deţinerea şi/sau folosirea armelor de foc, cu gaz, electroşocuri precum şi orice fel de arme, utilizarea oricăror forme de violenţă, desfăşurarea de activităţi neautorizate sau solicitarea unor remuneraţii în schimbul activităţilor prestate de persoane neautorizate, comportamentul neadecvat. 

         (20)    În cazul în care Membrul a săvârşit vreuna dintre faptele menţionate mai sus, acesta urmează să fie îndepărtat imediat din incinta centrului de fitness, aplicându-i-se totodată şi interdicţia de a mai intra vreodată în incinta centrului de fitness Four Moving. Totodată, Four Moving îşi rezervă dreptul de a rezilia Abonamentul, fără intervenţia instanţei de judecată şi fără nicio altă formalitate prealabilă, caz în care preţul Abonamentului sau orice parte a acestuia va fi reţinut de către Four Moving cu titlul de daune prestabilite.

DEVINO MEMBRU ACUM

Schimbarea în bine începe chiar aici! Intră și tu în comunitatea noastră fit și antrenează-te alături de noi la cea mai mare sală de fitness din Craiova.

Cumpără rapid și ușor abonamentul dorit plătind online cu cardul bancar.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ONLINE

DATE DE CONTACT

4Moving are 2 săli de fitness în Craiova, unde te poți antrena în spații largi, cu aparate moderne și antrenori personali profesioniști. Indiferent ce tip de antrenament îți dorești să urmezi, la noi cu siguranță vei reuși să-ți depășești limitele și să-ți atingi obiectivele fit.

 

 

Metal LemnCraiova

+40 769 051 395
contact@4moving.ro
Bulevardul Decebal, nr. 85, Craiova

Luni - Vineri: 07:00-23:00
Sâmbătă - Duminică: 07:00-23:00