Fii la curent cu ultimele noutăți din comunitatea 4Moving!
Află cele mai noi informații despre sălile de fitness 4Moving, ofertele speciale pe care ți le-am pregătit, articole și noutăți din lumea fitness și cele mai cool evenimente din Craiova.

2018-11-05

BLACK FRIDAY

Plătești mai puțin și primești mai mult la 4Moving Piața Centrală. Doar 119 euro/an pentru abonamentul Basic Plus (Fitness+Antrenamente de Grup).

Vezi Detalii
2018-05-21

De ce sa alegi un antrenor personal de fitness?

Iata o intrebare pe care multi dintre cei ce se gandesc sa mearga pentru prima data la sala si-o pun adesea: De ce sa aleg un trainer personal de fitness? Ce poate el sa faca si nu pot face eu singur sau singura? Raspunsurile la aceste intrebari sunt pe cat de simple pe atat de convingatoare.

Vezi Detalii
2018-05-11

Dăm START maratonului de oferte la 4Moving ElectroPutere Parc

Începe maratonul ofertelor! La noi primești până la 4 luni gratis la abonamentul tău 4Moving ElectroPutere Parc.

Vezi Detalii

DEVINO MEMBRU ACUM

Schimbarea în bine începe chiar aici! Intră și tu în comunitatea noastră fit și antrenează-te alături de noi la una dintre cele două săli de fitness din Craiova.

Cumpără rapid și ușor abonamentul dorit plătind online cu cardul bancar.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ONLINE

DATE DE CONTACT

4Moving are 2 săli de fitness în Craiova, unde te poți antrena în spații largi, cu aparate moderne și antrenori personali profesioniști. Indiferent ce tip de antrenament îți dorești să urmezi, la noi cu siguranță vei reuși să-ți depășești limitele și să-ți atingi obiectivele fit.

 

 

Metal LemnCraiova

0769.051.395
contact@4moving.ro
Bulevardul Decebal, nr. 85, Craiova

luni-vineri 08:00-22:00
sâmbătă-duminică 08:00-22:00