4Moving Piața Centrală, locul în care te antrenezi cu plăcere

4Moving Piața Centrală este o sală de fitness din Craiova unde te poți antrena într-o atmosferă prietenoasă și plină de energie. La acest club de fitness ai la dispoziție aparate diverse și puncte de cardio pentru toate tipurile de antrenament. Tot la 4Moving Piața Centrală poți să beneficiezi te serviciile unui antrenor personal care te va ajuta să-ți atingi obiectivele fit mult mai repede și eficient. Această sală de fitness din Craiova organizează și clase de Group Fitness variate, pentru toate grupele de mușchi.

600
METRI PĂTRAȚI
33
PUNCTE DE LUCRU ÎN ZONA FITNESS
11
PUNCTE CARDIO
1
SALĂ DE KICKBOXING

SERVICII

4Moving Piața Centrală este clubul de fitness din Craiova unde vei găsi toate serviciile și facilitățile de care ai nevoie pentru a te menține în formă. Aici te poți antrena pe cont propriu sau cu ajutorul unui antrenor personal, într-o sală de fitness cu aparate de ultimă generație. Celor care preferă antrenamentele de grup le oferim diverse clase de group fitness cu instructori profesioniști. Ne-am gândit și la cei mici, de aceea am pus la punct clase de karate pentru copii, în timp ce adulții au acces la o sală de kickboxing cu toate dotările necesare.

ANTRENORI PERSONALI

Antrenorii noștri personali te ajută să te antrenezi în mod corespunzător și îți pun la punct programe speciale, dedicate corpului tău și obiectivelor tale fit.

CLASE DE GROUP FITNESS

Organizăm clase de group fitness cu diverse nivele de dificultate, astfel încât tu să te poți antrena alături de cei mai buni instructori.

CLASE PENTRU COPII

O viață sănătoasă începe din copilărie, de aceea am creat clase speciale pentru prichindei.

ZONĂ FITNESS

Ai acces de o sală de fitness spațioasă cu aparate diverse pentru antrenamente intense.

PUNCTE CARDIO

Fie că îți faci doar încălzirea sau preferi antrenamentele cardio, la noi poți lucra la cele 11 puncte de cardio, dotate cu aparatură de ultimă generație.

PARCARE GRATUITĂ

Nu-ți mai pierzi timpul căutând un loc de parcare. La noi sunt spații suficiente!

CLASE GROUP FITNESS

La 4Moving Piața Centrală îți oferim clase de group fitness create și predate de instructori profesioniști. Indiferent de nivelul de dificultate, antrenamentele noastre de grup te vor inspira și te vor ambiționa să-ți atingi obiectivele. Fie că preferi clasele de yoga și pilates sau cele mai intense precum Steel Training, la sala noastră de fitness din Craiova cu siguranță vei găsi clasa perfectă pentru tine.

7
TIPURI DE CLASE
12
ANTRENORI
1
STUDIO GROUP FITNESS
1
SALĂ DE KICKBOXING


ORAR

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră este formată din instructori și antrenori profesioniști, autorizați de Ministerul Tineretului și Sportului, care te ajută să te antrenezi în mod corect, te ambiționează să-ți atingi obiectivele și te încurajează să adopți un stil de viață sănătos. Știm că un mod de viață fit trebuie să fie adaptat nevoilor individuale. De aceea, antrenorii 4Moving creează programe de fitness special pentru fiecare membru. Fie că obiectivul tău este să slăbești, să îți tonifiezi musculatura, să te pregătești pentru o cursă sportivă sau să te simți mai puternic, noi vom fi alături de tine pas cu pas în călătoria ta fit.

 

Mirela Teodorescu

Antrenor Group Fitness și Antrenor Personal

Cristina Alexandru

Antrenor Group Fitness

Roxana Călin

Antrenor Group Fitness și Antrenor Personal

Ileana Boscor

Antrenor Group Fitness, Antrenor Personal

Catalina Mancas

Antrenor Group Fitness

Daniela Stanculete

Antrenor Group Fitness

Adrian Tirlea

Antrenor Personal

Mihaela Truta

Antrenor Personal

Marian Albeanu

Antrenor Aikido

Alex Tudorica

Antrenor Group Fitness și Antrenor Personal

Razvan Bogoi

Antrenor Personal

Marian Serban

Antrenor kick-boxing

Alexandru Micu

Antrenor personal

DEVINO MEMBRU ACUM

Schimbarea în bine începe chiar aici! Intră și tu în comunitatea noastră fit și antrenează-te alături de noi la una dintre cele 3 săli de fitness din Craiova.

Cumpără rapid și ușor abonamentul dorit plătind online cu cardul bancar.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ONLINE