Electroputere Parc, cea mai nouă sală de fitness din familia 4Moving

Cu un spațiu de peste 1.000 de metri pătrați, sala de fitness Electroputere Parc îți pune la dispoziție un loc prietenos și modern în care să te antrenezi. Această sală de fitness din Craiova este dotată cu aparatură de ultimă generație Nautilus și dispune de un studio de cycling, precum și de o sală de aerobic unde se desfășoară diverse clase de Group Fitness.

1100
METRI PĂTRAȚI
44
PUNCTE DE LUCRU ÎN ZONA FITNESS
17
PUNCTE CARDIO
1
STUDIO DE CYCLING

SERVICII

4Moving Electroputere Parc îți pune la dispoziție servicii de calitate, astfel încât experiența ta la sala de fitness să fie una cât mai plăcută. La sala noastră de fitness din Craiova te poți antrena într-un spațiu larg, cu ajutorul unui instructor profesionist sau pe cont propriu. Clubul nostru de fitness este dotat cu aparate moderne, iar în sala de aerobic se desfășoară săptămânal clase de Group Fitness cu diverse nivele de dificultate.

ANTRENORI PERSONALI

Instructorii noștri îți pun la punct antrenamente speciale, care te vor ajuta să-ți atingi mai repede obiectivele tale fit.

CLASE DE GROUP FITNESS

Organizăm clase de Group Fitness cu diverse nivele de dificultate, astfel încât tu să te poți antrena într-o atmosferă prietenoasă și stimulantă.

PUNCTE CARDIO

Fie că îți faci încălzirea sau preferi workout-urile cardio, la Electroputere Parc ai parte de 17 puncte de cardio, perfecte pentru antrenamentele intense.

APARATURĂ MODERNĂ

Sala noastră de fitness este dotată cu aparate de ultimă generație Nautilus.

STUDIO DE CYCLING

O sesiune de Schwinn Cycling este modalitatea perfectă de a te menține în formă.

PARCARE GRATUITĂ

Poți veni la sală cu mașina, fără să-ți faci probleme că nu găsești loc de parcare.

CLASE GROUP FITNESS

Clasele de Group Fitness sunt modalitatea perfectă de antrena cu instructori profesioniști, într-o atmosferă prietenoasă, care te stimulează să-ți atingi obiectivele fit. La 4Moving Electroputere Parc au loc diverse antrenamente de grup, de la yoga și pilates, la Steel Training și Tabata. Astfel, în fiecare săptămână ai o mulțime de opțiuni, în funcție de nivelul de dificultate pe care îl preferi..

9
TIPURI DE CLASE
12
ANTRENORI
1
SALĂ DE GROUP FITNESS
1
STUDIO CYCLING


ORAR

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră este formată din instructori și antrenori profesioniști, autorizați de Ministerul Tineretului și Sportului, care te ajută să te antrenezi în mod corect, te ambiționează să-ți atingi obiectivele și te încurajează să adopți un stil de viață sănătos. Știm că un mod de viață fit trebuie să fie adaptat nevoilor individuale. De aceea, antrenorii 4Moving creează programe de fitness special pentru fiecare membru. Fie că obiectivul tău este să slăbești, să îți tonifiezi musculatura, să te pregătești pentru o cursă sportivă sau să te simți mai puternic, noi vom fi alături de tine pas cu pas în călătoria ta fit.

 

Mirela Teodorescu

Antrenor Group Fitness și Antrenor Personal

Cristina Alexandru

Antrenor Group Fitness

Roxana Călin

Antrenor Group Fitness și Antrenor Personal

Ileana Boscor

Antrenor Group Fitness, Antrenor Personal

Catalina Mancas

Antrenor Group Fitness

Daniela Stanculete

Antrenor Group Fitness

Adrian Tirlea

Antrenor Personal

Mihaela Truta

Antrenor Personal

Alex Tudorica

Antrenor Group Fitness și Antrenor Personal

Razvan Bogoi

Antrenor Personal

Marian Serban

Antrenor kick-boxing

Alexandru Micu

Antrenor personal

DEVINO MEMBRU ACUM

Schimbarea în bine începe chiar aici! Intră și tu în comunitatea noastră fit și antrenează-te alături de noi la una dintre cele 3 săli de fitness din Craiova.

Cumpără rapid și ușor abonamentul dorit plătind online cu cardul bancar.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ONLINE